CSODÁS ESKÜVŐI ÉKSZEREK A NAGY NAPRA

CSODÁS ESKÜVŐI ÉKSZEREK A NAGY NAPRA


Egy jól megválasztott, gyönyörű esküvői ékszerszettel, fülbevalóval vagy nyaklánccal, tökéletesíthetjük menyasszonyi megjelenésünket a nagy napon. A ruha kiválasztása mellett a kiegészítőkre is érdemes kellő figyelmet fordítanunk.

Az esküvői fülbevaló választásánál fontos figyelembe venni az öltözéket és a frizurát, az arcformát, valamint a saját egyéni stílust is. Az esküvői fülbevalók általában elegánsabbak, díszesebbek mint a hétköznapi darabok, de akadnak köztük visszafogott, szolíd darabok is. Az ezüst, fehér és rozé gold színek a legnépszerűbbek az esküvői fülbevalóknál. Fontos, hogy összhangban legyen az öltözékkel és a többi ékszerrel, így ha a ruha nagyon csillogó és díszes, akkor érdemes visszafogottabb fülbevalót választani, ha viszont egyszerűbb az öltözék, akkor lehet merészebb fülbevalóval kiegészíteni. Az esküvői fülbevalók között népszerűek a csepp és kör alakú, a gyöngyös és kristályos darabok, melyek elegánsak, nőiesek és könnyen kombinálhatóak. Fontos azonban, hogy a fülbevalók ne lógjanak túl hosszan, és ne legyenek túl nehezek, tehát kényelmesek legyenek.

Az esküvői nyaklánc kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni. Itt vannak a legfontosabbak


A nyaklánc stílusa és hossza nagyban függ a ruha stílusától. Például, ha egy egyszerű, klasszikus ruhát viselsz, egy hosszabb, hangsúlyosabb nyaklánc jól mutathat. Ha viszont egy elegáns, csipkés ruhát választasz, akkor egy finomabb, rövidebb nyaklánc ízlésesebben fog mutatni.

Az esküvői nyaklánc kiválasztása során fontos szempont lehet az anyag, amelyből készült.
A kristályokkal, gyöngyökkel díszített nyakláncok elegánsak és romantikusak, de akár egy egyszerűbb, finomabb ezüst/rozé arany színű nyaklánc is jól passzolhat az alkalomhoz.A nyaklánc hossza és stílusa nagyban függ az alkatodtól is.
Ha például magas vagy, akkor egy hosszabb, függő nyaklánc jól mutathat. Ha alacsony vagy, akkor inkább válassz rövidebb nyakláncot, amely a nyakvonaladat kiemeli.

Ha az esküvői témához igazodó nyakláncot szeretnél választani, akkor érdemes a virágokat, a természetet vagy az esküvői dekorációt utánzó kiegészítőket keresned.

Az esküvői nyaklánc kiválasztása során érdemes figyelembe venni az ékszer stílusát is. Ha például a vintage stílust kedveled, akkor egy antikolt arany/rózsaarany vagy ezüst nyaklánc lehet az ideális választás. Ha modern stílust képviselsz, akkor pedig egy letisztult, minimalistább ékszer lesz a nyerő.

Az utolsó, ámde nem kevésbé fontos szempont az, hogy milyen típusú ékszerek tetszenek neked, és melyek illenek a stílusodhoz. Az esküvői nyakláncnak olyannak kell lennie, amelyben jól érzed magad, és amely a személyes stílusodat tükrözi.


Amennyiben nem tudod eldönteni, hogyan kombináld a fülbevalót a nyakláncot és karkötőt, érdemes ékszerszettet vásárolnod, így biztosan harmonikus lesz a megjelenésed.
Az esküvői hajdísz kiválasztásánál pedig érdemes kikérned a fodrászod tanácsát is, de egy gyöngyös, ezüst színű hajtűvel biztos nem fogsz mellé.

Közzétéve: 2023-03-14 0 473

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Még nincs hozzászólás

Archívum

Előző

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés