Milyen napszemüveg illik az arcformádhoz? (Férfi)

Milyen napszemüveg illik az arcformádhoz? (Férfi)

Ha tanácstalan vagy, hogy melyik napszemüvegünk állna rajtad a legtökéletesebben, akkor olvasd el alábbi cikkünket, amelyben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani neked, hogy könnyebb legyen a választás.

 

1. szögletes 
Férfi napszemüveg szögletes archoz

Erős, markáns arcvonásaid vannak, ami igazán férfias megjelenést kölcsönöz. Nagyszerűen fognak állni az ovális és pilóta fazonú napszemüvegek. A semi-rimless stílusú keretek kicsit ellensúlyozzák az erős állkapcsot, amennyiben lágyítani szeretnél szögletes arcvonásaidon. Nagy méretű napszemüveget válassz, a keskeny, kisebb fazonokat kerüld.

Javasolt napszemüveg fazonok:  pilóta, kerek, ovális, semi-rimless, wrap

 

2.  Ovális

Férfi napszemüveg  ovális archoz

Ovális arcformád van, ami azt jelenti, hogy arcod inkább hosszabb és keskenyebb, a jó hír pedig, hogy neked szinte minden fazon jól áll. A szögletes, téglalap alakú keretek optikailag kissé szélesítik az arcot, a felfelé ívelő fazonok pedig kiemelik az arccsontot.

Javasolt napszemüveg fazonok:  pilóta, kerek, ovális, wayfarer, szögletes

 

3. Kerek 

Férfi napszemüveg  kerek archoz

A kerek arc jellemzője, hogy szélessége és hosszúsága nagyjából azonos. A cél az, hogy az arcvonásokat kicsit markánsabbá, kontúrosabbá tegyük. A geometrikus, egyenes fazonú napszemüvegek a legelőnyösebbek számodra, mint például a wayfarer vagy a téglalap alakú, amelyek optikailag kicsit nyújtják az arcodat.

Javasolt napszemüveg fazonok:   ovális, wayfarer, szögletes, wrap, kerek

4. Szív alakú  

Férfi napszemüveg  szív alakú archoz

A szív alakú arc formája olyan mint egy fordított háromszög. A homlok magas és széles, az áll pedig keskeny és/vagy hegyes.  Számodra a színes lencséjű napszemüveg a legjobb választás , illetve a vékony keretes vagy semi-rimless darabok is remekül harmonizálnak arcvonásaiddal.

Közzétéve: 2016-06-15   Fashiontrends Divat 0 9252

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Még nincs hozzászólás

Ajánlott cikkek

Archívum

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés