Milyen napszemüveg illik az arcformádhoz? (Női)

Milyen napszemüveg illik az arcformádhoz? (Női)

Ha tanácstalan vagy, hogy melyik napszemüvegünk állna rajtad a legtökéletesebben, akkor olvasd el alábbi cikkünket, amelyben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani neked, hogy könnyebb legyen a választás.

1. Ovális  

Női napszemüveg ovális archoz            

Az ovális arcot a szimmetria jellemzi, ezért nagyon szerencsés vagy, hiszen szinte az összes fazon jól áll. Ha keskeny az arcod, válassz téglalap alakú, egyenes fazonú, széles keretű napszemüveget,  ami optikailag kicsit szélesíti az arcot, míg a felfelé ívelő napszemüvegek tökéletesen kihangsúlyozzák a magas, formás arccsontot.

 Javasolt napszemüveg fazonok:  kerek, cat-eye, szögletes, pilóta, ovális, pillangó

  

2. Szögletes

 Napszemüveg szögletes arcformához

Ha négyzet alakú arccal rendelkezel, homlokod és állkapcsod erős, széles, arcod  karakteres. Nagyon jól fognak állni a pilóta szemüvegek, illetve  a kerek, cat-eye, ovális, pillangó fazon is jó választás lehet: kiemelik a szemed és lágyítják az arcvonásaidat.
Javasolt napszemüveg fazonok:  kerek, cat-eye, szögletes, pilóta, ovális, pillangó, wrap

 

 

3. Kerek  

Napszemüveg kerek arcformához

 

A kerek arcot nőies, lágy vonások jellemzik, az arc magassága és szélessége nagyjából megegyezik. A cél, hogy optikailag nyújtsunk rajta, ezért  a geometrikus keretek a legelőnyösebbek számodra. A téglalap alakú és wayfarer stílusú szemüvegek hosszabbnak és keskenyebbnek mutatják az arcot.

Javasolt napszemüveg fazonok:  cat-eye, téglalap,pilóta, ovális, wayfarer, wrap, kerek

 

4. szív alakú

 Napszemüveg szív alakú arcformához

A szív alakú arcot szélesebb homlok, magas arccsont és keskeny áll jellemzi. Nagyon nőies arcforma, sokféle fazonú napszemüveg és szemüvegkeret közül válogathatsz, de a legelőnyösebb számodra, ha világos lencséjű szemüveget választasz, illetve a keskeny keretű darabok is nagyon jól fognak állni.

 Javasolt napszemüveg fazonok:  cat-eye, pilóta, kerek, rimless, semi-rimless, pillangó

Közzétéve: 2016-06-14 Divat 0 3838

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Még nincs hozzászólás

Ajánlott cikkek

Archívum

Előző
Következő