Legnépszerűbb fürdőruha fazonok 2018

Legnépszerűbb fürdőruha fazonok 2018

Bemutatjuk a legdivatosabb, legnépszerűbb stílusú fürdőruhákat, illetve találsz a cikkben pár tippet is, hogy könnyebben megtaláld az alkatodhoz legjobban passzoló darabot. 

 

 

1. Pánt nélküli


A pánt nélküli bikini felsők nagy divatnak örvendenek, és bár annak ellenére, hogy nem tűnnek kényelmes viseletnek, szerencsére az öntapadós csíkoknak és egyéb praktikus megoldásoknak köszönhetően bátran viselheted. Ez a fazonú bikini vékony, átlagos vagy sportos alkatú, kisebb/ közepes mellű hölgyeknek áll a legjobban. Kombinálhatod színes, háromszög alakú alsóval, vagy brazil fazonú bugyival. 

Pánt nélküli fürdőruha

 

 

 

 

 

 

2. Balconett fazon


A balconett fazonú felső jellemzője, hogy nem oldalról, hanem alulról nyújt támogatást. Nagyon nőies, és szépen megemeli a melleket. Ha feltűnőbb dekoltázst szeretnél, válassz push-up fazonút, míg nagyobb mellekre a szélesebb pántos megoldás javasolt. 

 

balconette fürdőruha

 

 

 

 

 

3. Elegáns és nőies

Nem mindenki szereti a feltűnő, színes, illetve kihívó darabokat. A visszafogott, minta nélküli, illetve semleges színű  fürdőruhák nagyon elegáns külsőt kölcsönözhetnek, főleg ha hozzá illő ékszerekkel kombinálod. Ha nem szeretsz ékszert hordani a strandon, akkor válassz olyan bikinit, aminek a felsője és/vagy alsója charmokkal, strasszokkal vagy gyöngyökkel van díszítve. A világos, semleges színű fürdőruhák inkább kreolos, sötétebb bőrön mutatnak jól. (40128, 27713)

 

Elegáns füdőruha

 

 

 

 

 

4. Klasszikus háromszög fazon

Az egyik legnépszerűbb fazonú bikini, rengeteg színben, stílusban és fazonban kapható. Sokféle testalkaton jól mutat, optikailag kicsit formásabb alakot kölcsönöz. A háromszög alakú fürdőruha felsőhöz a háromszög alakú bugyi illik a legjobban, illetve a tanga és brazil fazonú alsó.

(56918, 56927)

háromszög füdőruha

 

 

 

 

 

 

 

5.  Top fazonú bikini felső

Ez a fazonú bikini felső kifejezetten előnyös az erősebb testalkatú, nagyobb mellű hölgyeknek, mivel a mell alatti széles csík tartást ad és megemel. Ehhez a fazonú felsőhöz remekül passzol a sortos alsó, illetve az övrésszel díszített bikini alsó. (40743, 41017)

 

Top fazonú bikini felső

 

 

 

 

 

 

6. Pin up fazonú bikini

A retro korszakot idéző fazonok és színek nagyon divatosak, üdítőek és a teltebb, erősebb alkatú hölgyeknek is jól állnak. Ha túl széles a csípőd, vagy szeretnéd eltakarni a hasadon lévő felesleget, válassz magasított derék résszel kialakított fazonú alsót. A pöttyös  fürdőruha pedig extra nőies megjelenést kölcsönöz. (12755, 50256)

 

Pin up fazonú bikini

 

 

 

 

 

7. Push up fazon

Ha feltűnőbb dekoltázst szeretnél, akkor a szivacsos, push up fazonú bikini felsők a legideálisabbak számodra. Az oldalt szivacsos felsők összenyomják, az alulról  párnázott fazonok pedig megemelik, és optikailag kerekebbnek mutatják a melleket. A legjobb hatás érdekében válassz feltűnő, mintás darabot. (50253, 56779)

 

Push up fazon

 

 

 

 

 

 

8. Masni fazon

A masni/pillangó fazonú bikini felsők nagyon csinosak és nőiesek. Kisebb mellekre a középen húzott, illetve csavart megoldású, vagy aszimmetrikus fazonú darabok a legelőnyösebbek. Dúsabb mellre a nagyobb kosarú, nyakba köthető, vastagabb pántos felső a legjobb választás. (56651, 40377)

 

 

Masni fazon

 

 

 

 

 

9. Trikini

Ez a stílusú fürdőruha a vékony, magasabb lányoknak áll a legjobban. Sokféle fazonban kapható, nagyon divatos viselet és csodás alakot képes varázsolni, ugyanakkor a kivágásokkal vigyázni kell: senki nem szeretne például háromszögeket és egyéb geometrikus, vagy amorf formákat a testére. Egy biztos, az egyenletes barnulást sajnos elfelejthetjük ebben a fazonú fürdőruhában.  (57220, 42105)

 

Trikini

 

 

 

 

 

10. Egyrészes fürdőruha

Az egyrészes fürdőruha szinte minden alkaton jól mutat. Az erősebb, vagy túlsúlyos alkatra tökéletes választás, hiszen ápol és eltakar. Ha a zsírpárnák elfedése a cél, válasszunk fekete színű, vagy feltűnő mintás, illetve kifejezetten karcsúsító fazont. Amennyiben szeretnénk kiemelni alakunkat, akkor világos, vagy feltűnő színű darabot válasszunk. (50266, 9426)

  

Egyrészes fürdőruha

 

 

 nemesacél bokalánc!

Közzétéve: 2018-01-01 Divat 0 7421

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Még nincs hozzászólás

Ajánlott cikkek

Archívum

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés