Visszaküldési információk


Ha terméket szeretnél visszaküldeni, cserélni vagy garanciális javítást kérni, kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbi információkat.

 

   Termékcsere

Amennyiben méret, szín vagy bármilyen egyéb probléma miatt szeretnél termékcserét kérni, kérlek, kövesd az alábbi lépéseket.

 

1) Jelezd visszaküldési szándékod ügyfélszolgálatunknak a kapcsolat menüpont alatt található üzenetküldő rendszeren keresztül.(Kapcsolat) Az üzenet címzettjeként válaszd a "Termékvisszaküldés" lehetőséget. Pontosan, cikkszámmal / mérettel stb. együtt add meg, hogy mire szeretnéd a visszaküldött terméket kicserélni.

 

2) Az emailben kapott információk alapján add fel a terméket bármelyik futárszolgálattal. (Cím:*******) Ügyelj rá, hogy 5, de legkésőbb 15 napon belül megkapjuk. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a visszaküldött terméknek új, eredeti állapotban kell lenniük, eredeti csomagolásukkal, és a kapott számlával együtt.

 

3) Amint a visszaküldött áru megérkezik a raktárunkba, erről értesítőt küldünk neked e-mailben, megerősítjük a csomag beérkezését, és tájékoztatunk a csere termék várható érkezéséről és minden egyéb információról. Az újrapostázás díja 990 Ft.

 

 

  Garancia

Amennyiben garanciális probléma miatt szeretnél terméket visszaküldeni, kérlek, kövesd az alábbi lépéseket. Órák esetében a garancia az elemekre nem vonatkozik.

 

1) Jelezd visszaküldési szándékod ügyfélszolgálatunknak a kapcsolat menüpont alatt található üzenetküldő rendszeren keresztül.(Kapcsolat) Az üzenet címzettjeként válaszd a "Termékvisszaküldés" lehetőséget. Írd le, hogy mi a termék hibája.

 

2) Az emailben kapott információk alapján add fel a terméket bármelyik futárszolgálattal, mellékeld a számla másolatát is. A feladás költsége a vevőt terheli.

 

3) Amint a visszaküldött termék megérkezik a raktárunkba, erről értesítőt küldünk neked e-mailben, és megkezdjük a garanciális ügyintézést. A javított vagy kicserélt terméket díjmentesen visszajuttatjuk hozzád. Amennyiben a hibát a termék nem rendeltetésszerű használat okozta, ezért a javítás garanciálisan nem végezhető el, akkor a javítás és visszaszállítás költsége is a megrendelőt terheli. 

 

  Információk a vásárlástól való elállás jogának gyakorlásáról


45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerint rendelésedtől 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz. Az elállási időszak a rendelés kézhezvételétől kezdődik. Az elállási határidő betartása miatt fontos, hogy még az elállási időszak lejárta előtt tudasd velünk elállási szándékodat. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a visszaküldött terméknek új, eredeti állapotban kell lenniük, eredeti csomagolásukkal és a kapott számlával együtt.

 

   Elállás menete

1) A csomag átvételétől számított 14 naptári napon belül jelezd elállási szándékod ügyfélszolgálatunknak a kapcsolat menüpont alatt található üzenetküldő rendszeren keresztül.(Kapcsolat) Az üzenet címzettjeként válaszd a "Termékvisszaküldés" lehetőséget. Ha rendelésed készpénzzel lett kiegyenlítve, a visszatérítéshez szükségünk lesz a banki adataidra. Ebben az esetben, kérjük, add meg bankszámlaszámod és a kedvezményezett nevét.

 

2) Az emailben kapott információk alapján add fel a terméket bármelyik futárszolgálattal. Ügyelj rá, hogy 5, de legkésőbb 14 napon belül megkapjuk. A visszaküldés díja a vásárlót terheli, a küldeményt nem adhatod fel portósan/utánvéttel. 

 

3) Amint a visszaküldött áru megérkezik a raktárunkba, erről értesítőt küldünk neked e-mailben, megerősítjük a csomag beérkezését. Legkésőbb az elállástól, ill. az áru visszavételétől számított 14 naptári napon belül visszafizetjük vásárlásod ellenértékét. 

4)  A visszatérítés, a fizetés során használt kártyára történik. Amennyiben rendelésed készpénzzel lett fizetve, a megadott banki adatok alapján utaljuk vissza az esedékes összeget. A visszatérítést visszatarthatjuk a visszaküldött áruk beérkezéséig. 

 

   Elállás alól kivont termékek

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése e) pontja szerint (…) nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog az olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.  (pl. fehérnemű kategória minden terméke, neoprén ruha, fürdőruha, stb.) Természetesen a szavatossági jogok ugyanúgy érvényesek ezen termékek esetében is.


Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés