Őszi - Téli divat 2018

Őszi - Téli divat 2018

2018 őszi-téli divattrendek

 

Mint minden év, 2018 is bővelkedik az új trendekben.  Lehetetlenség lenne mindet bemutatni, de összegyűjtöttük a legjobbakat!

1.  Leopárd minta

A leopárd minta ugyan sosem ment ki igazán divatból, de idén számíthatunk rá, hogy elöntik majd az üzleteket a leopárdmintás ruhadarabok és kiegészítők. Ez a minta nem csak feltűnő, hanem meglehetősen nőies és szexi, persze csak ha ízlésesen variálod. Ne csak felsőben vagy nadrágban gondolkozz, idén nagyon divatos lesz a leopárdmintás cipő, kesztyű és egyéb kiegészítők, melyeket ha fekete színű, vagy farmer darabokkal variálsz, egész biztosan dögös lesz a hatás.

2016/17 Őszi Téli divat trendek

 

2.  Rétegek egymáson

Az idei trend egyik meghatározó stílusa a réteges, fodros darabok viselete, illetve a különböző ruhadarabok egymásra "halmozása", vagyis  a réteges öltözködés. Az sem baj, ha stílusban és színben sem illenek össze a darabok, egy kissé bohém, laza és slampos hatást keltve ezzel.

2016/17 Őszi Téli divat trendek

 

3. Fekete és áttetsző

Ez a trend biztosan nagy sikert fog aratni a férfiak körében is. A fekete ruhák és felsők önmagukban is nagyon elegánsak és nőiesek, de ha finoman áttetsző anyaggal, vagy csipkével vannak kombinálva a dekoltázsnál, a vállon vagy karokon, igazán csábító megjelenést kölcsönöznek viselőjének.

2016/17 Őszi Téli divat trendek

 

4. Virág minta

A bohém stílus nem csak a nyár divatja, ősszel és télen is csempészhetünk egy kis életet az esős, borongós hétköznapokba.  A virág minta romantikus és nőies, ezért szinte mindenkinek jól áll, bármely ruhadarabon és kiegészítőn jól mutat, ráadásul rengeteg színösszeállítással találkozhatunk.

2016/17 Őszi Téli divat trendek

 

5.  Metálszínek

A fémesen csillogó arany, ezüst,  stb. színű ruhadarabok rendkívül elegáns, és királynői megjelenést kölcsönözhetnek, ha megfelelően viseljük őket. Persze ha nem szeretnénk az utcán feltűnést kelteni, akkor az idei szilveszteri buliban biztos büszkén csilloghatunk majd bennük.

2016/17 Őszi Téli divat trendek

 

6.  Bőszárú nadrág

Idén újra divatba jönnek a '70es évek népszerű darabjai, a lenge, bőszárú, magasított derekú nadrágok.  Ezek lehetnek hosszúnadrágok, illetve bokánál, kicsit boka felett végződő darabok, amelyek kissé olyan hatást keltenek, mintha kinőttük volna. Egy ilyen darab vásárlásakor körültekintőnek kell lennünk, mert leginkább vékony alkaton mutat jól, de ha jól választunk akkor optikailag nyújthatjuk is vele alakunkat.

2016/17 Őszi Téli divat trendek

 

7.  Függőlegesen csíkos kosztümök és blézerek

 A hosszanti csíkos blézerek, kosztümök kissé férfiasnak tűnhetnek első látásra, de nagyon előnyösek a kerekebb formákkal rendelkező, illetve súlyfelesleggel küzdő nők számára is, ugyanis a hosszanti csíkok optikailag karcsúsítják az alakot, illetve ha sötét színű darabot választunk, még jobban slankítanak.

2016/17 Őszi Téli divat trendek

 

8.  Szabadon hagyott vállak

A férfiak nagy kedvencei a vállat szabadon hagyó felsők, amelyek nagyon nőies és finoman erotikus hatást keltenek. Amennyiben ilyen felsőt viselsz, biztosan vonzani fogod a tekinteteket, legyen az teljesen nyitott, pántos megoldású, vagy aszimmetrikus, félig váll nélküli.

2016/17 Őszi Téli divat trendek

 

9. Szexi  kivágások

Az idei év egyik nagy trendje, hogy a ruhákat, felsőket különböző alakú kivágásokkal dobják fel. A kivágások lehetnek teljesen aszimmetrikusak, geometrikusak, lukacsosak vagy hasítottak,  a lényeg, hogy a bőr szexin kivillanjon.

2016/17 Őszi Téli divat trendek

 

10.  A tengerész stílus

A navy szó magyarul tengerészetet, haditengerészetet jelent. Innen ered a navy blue, vagyis tengerészkék szín, amely az idei év egyik divatszíne. Ahogy az már a nyári divatban is megfigyelhető volt,  a tengerész stílus idén is nagy népszerűségnek örvend. Horgony mintás felsők, ékszerek, sötétkék-fehér-piros színvilág, illetve csíkos ruhadarabok jellemzik ezt az irányzatot. A dupla gombsoros, matróz  stílusú nadrágok, blézerek és kabátok nem csak divatosak, hanem sokféle alkaton jól mutatnak.

2016/17 Őszi Téli divat trendek

 

11. Irhakabát, szőrmekabát

Nem kell igazi bőrből/bundából készült darabot vásárolnod ahhoz, hogy csinos és divatos legyél! Sok helyen kapni bőr hatású, műirha/bunda kabátokat, amelyek pont úgy néznek ki, mint az eredetiek, ugyanolyan kényelmesek és melegek, ráadásul még az áruk is jóval kedvezőbb! A  hosszú nőies darabok és a rövidebb fazonúak egyaránt nagyon divatosak, és színben is hatalmas a választék.

2016/17 Őszi Téli divat trendek

 

 nemesacél ékszer webáruház.

Közzétéve: 2018-01-02   fashiontrends Divat 0 15949

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Még nincs hozzászólás

Ajánlott cikkek

Archívum

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés